Spoiler: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2021 (video)

Spoiler: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2021 (video)

Woensdagavond was de langverwachte finale van Het Perfecte Plaatje. Finalisten Frits Sissing en Patrick Martens vochten om de titel. Wie heeft er gewonnen? Je ziet het in de videopost hieronder.

Lees verder onder de video.

Spoiler: dit is de winnaar van <em>Het Perfecte Plaatje</em> 2021 (video) Woensdagavond was de langverwachte finale van Het Perfecte Plaatje. Finalisten Frits Sissing en Patrick Martens vochten om de titel. Wie heeft er gewonnen? Je ziet het in de videopost hieronder. Lees verder onder de video. WinnaarDe winnaar is niemand minder dan Patrick Martens! Hij versloeg Frits Sissing met de opdrachten die werden uitgevoerd op Bonaire. Een paar weken geleden kreeg Martens nog een wildcard van de jury, omdat hij onderaan de ranking stond. Dat bleek een goede keuze, want op eigen kracht wist Patrick de finale te winnen. De grote finale van Het Perfecte Plaatje was op woensdag 22 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Georgina pissig op Frits in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik ga overal je konijnenfoto posten!’ Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje-finale deel 2: "Ongelooflijk" Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens ruziet met Frits Sissing om plek Bekijk deze video » Tijl Beckand over de finalisten van Het Perfecte Plaatje: "Dat de beste mag winnen" (video) Bekijk deze video »

Winnaar
De winnaar is niemand minder dan Patrick Martens! Hij versloeg Frits Sissing met de opdrachten die werden uitgevoerd op Bonaire. Een paar weken geleden kreeg Martens nog een wildcard van de jury, omdat hij onderaan de ranking stond. Dat bleek een goede keuze, want op eigen kracht wist Patrick de finale te winnen.

De grote finale van Het Perfecte Plaatje was op woensdag 22 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV