Zien: Martijn Kleermaker stunt tegen Simon Whitlock en bereikt derde ronde WK Darts

Zien: Martijn Kleermaker stunt tegen Simon Whitlock en bereikt derde ronde WK Darts

Vorig jaar moest Martijn Kleermaker het WK Darts nog laten schieten door een coronabesmetting, maar dit jaar lijkt de Nederlander vastbesloten er wat moois van te maken. Woensdagavond speelde hij tegen Simon Whitlock.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Martijn Kleermaker</em> stunt tegen Simon Whitlock en bereikt derde ronde <em>WK Darts</em> Vorig jaar moest Martijn Kleermaker het WK Darts nog laten schieten door een coronabesmetting, maar dit jaar lijkt de Nederlander vastbesloten er wat moois van te maken. Woensdagavond speelde hij tegen Simon Whitlock. Lees verder onder de video. StuntIn de eerste ronde won Kleermaker met 3-1 van de Griek John Michael, waarna de ervaren Australiër (en WK-finalist van 2010) Simon Whitlock wachtte. De gemiddeldes in de wedstrijd waren niet spectaculair (beide spelers zaten onder de 90 per drie pijlen), maar Kleermaker ging er wél met de winst vandoor: 1-3. In de derde ronde wacht Joe Cullen. Bekijk de samenvatting van Simon Whitlock - Martijn Kleermaker hierboven. Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts op Gids.tv. Bekijk ook WK Darts: Ron Meulenkamp uitgeschakeld door Michael Smith, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » WK Darts: Dirk van Duijvenbode wint zenuwslopende partij van Boris Koltsov Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Martijn Kleermaker stunt tegen Simon Whitlock en bereikt derde ronde WK Darts

Stunt
In de eerste ronde won Kleermaker met 3-1 van de Griek John Michael, waarna de ervaren Australiër (en WK-finalist van 2010) Simon Whitlock wachtte. De gemiddeldes in de wedstrijd waren niet spectaculair (beide spelers zaten onder de 90 per drie pijlen), maar Kleermaker ging er wél met de winst vandoor: 1-3. In de derde ronde wacht Joe Cullen.

Bekijk de samenvatting van Simon Whitlock - Martijn Kleermaker hierboven. Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV