Zien: in Nederland durven mensen al te schaatsen op dun ijs: ‘Gaat net goed’

Zien: in Nederland durven mensen al te schaatsen op dun ijs: ‘Gaat net goed’

Als in Nederland ook maar een heel klein beetje ijs te vinden is, worden de schaatsen al ondergebonden en gaan we ervoor. In beelden van Hart Van Nederland is te zien dat er nu alweer geschaatst wordt. Het ijs is nog dun, maar toch is er al een aantal fanatiekelingen die zich al op het bevroren water durft te begeven. Een van hen heeft een stok meegenomen om te checken of het ijs dik genoeg is. Maar nog niet overal kun je zonder zorgen schaatsen. “Het gaat net goed.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: in Nederland durven mensen al te <em>schaatsen</em> op dun ijs: ‘Gaat net goed’ Als in Nederland ook maar een heel klein beetje ijs te vinden is, worden de schaatsen al ondergebonden en gaan we ervoor. In beelden van Hart Van Nederland is te zien dat er nu alweer geschaatst wordt. Het ijs is nog dun, maar toch is er al een aantal fanatiekelingen die zich al op het bevroren water durft te begeven. Een van hen heeft een stok meegenomen om te checken of het ijs dik genoeg is. Maar nog niet overal kun je zonder zorgen schaatsen. “Het gaat net goed.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Onze Boerderij: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’ Bekijk deze video » Zien: Sjinkie Knegt pakt voor het eerst sinds 2018 weer een medaille Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: in Nederland durven mensen al te schaatsen op dun ijs: ‘Gaat net goed’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV