Lang Leve De Liefde: David fantaseert over Mariska in lingerie: ‘Denk dat ik wegkwijl’

Lang Leve De Liefde: David fantaseert over Mariska in lingerie: ‘Denk dat ik wegkwijl’

David laat in Lang Leve De Liefde zijn fantasie helemaal de vrije loop en wordt dolenthousiast als hij denkt aan zijn date Mariska in lingerie. “Ik denk als jij een rode of zwarte aantrekt dat ik helemaal wegkwijl.”

Lees verder onder de video.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: David fantaseert over Mariska in lingerie: ‘Denk dat ik wegkwijl’ David laat in Lang Leve De Liefde zijn fantasie helemaal de vrije loop en wordt dolenthousiast als hij denkt aan zijn date Mariska in lingerie. “Ik denk als jij een rode of zwarte aantrekt dat ik helemaal wegkwijl.” Lees verder onder de video. ‘Hatsikkiedee, hup in de sauna of hottub’David droomt lekker verder. “Dan kun je me oprapen. Dan zou ik je zo beetpakken en hatsikkiedee, hup in de sauna of hottub, maakt me niks uit, ik spring er zo bij in. Dat zou ik helemaal niet erg vinden.” Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Kayleigh heeft weinig met voetbalverhalen van Rick Bekijk deze video » Sylvia in Lang Leve de Liefde tegen Jan: "We staan lijnrecht tegenover elkaar" Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: David fantaseert over Mariska in lingerie: ‘Denk dat ik wegkwijl’

‘Hatsikkiedee, hup in de sauna of hottub’
David droomt lekker verder. “Dan kun je me oprapen. Dan zou ik je zo beetpakken en hatsikkiedee, hup in de sauna of hottub, maakt me niks uit, ik spring er zo bij in. Dat zou ik helemaal niet erg vinden.”

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: David fantaseert over Mariska in lingerie: ‘Denk dat ik wegkwijl’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV