Zien: Mart Hoogkamer in Onmogelijke duetten over de eerste discussie met z'n vriendin

Zien: Mart Hoogkamer in Onmogelijke duetten over de eerste discussie met z'n vriendin

Kerstbomen, kersttruien, persoonlijke kerstverhalen… én onmogelijke kerstduetten! In de kerstspecial van Onmogelijke Duetten zijn René Froger, Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE te gast. Ze hebben allemaal een duet opgenomen met een artiest met wie ze dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen. Mart vertelt tussen het zingen door over zijn vriendin. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Mart Hoogkamer</em> in <em>Onmogelijke duetten</em> over de eerste discussie met z'n vriendin Kerstbomen, kersttruien, persoonlijke kerstverhalen… én onmogelijke kerstduetten! In de kerstspecial van Onmogelijke Duetten zijn René Froger, Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE te gast. Ze hebben allemaal een duet opgenomen met een artiest met wie ze dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen. Mart vertelt tussen het zingen door over zijn vriendin. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. "Dat wil ze ook niet"Mart Hoogkamer heeft het naast muziek ook over zijn vriendin: "Die wil alles perfect hebben". Hoogkamer mag zich niet bemoeien met de kerstversiering: "Nee, dat wil ze ook niet!", zegt hij over een kerststal. Bekijk de beelden van de kerstspecial van Onmogelijke Duetten hierboven. De kerstspecial van Onmogelijke Duetten is donderdag 23 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de kerstspecial van Onmogelijke Duetten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Primeur: Nick & Simon maken nieuw seizoen Onmogelijke Duetten bekend (video) Bekijk deze video » Kerstspecial Onmogelijke Duetten: dochter Ronnie Flex krijgt rol in videoclip Bekijk deze video »

"Dat wil ze ook niet"
Mart Hoogkamer heeft het naast muziek ook over zijn vriendin: "Die wil alles perfect hebben". Hoogkamer mag zich niet bemoeien met de kerstversiering: "Nee, dat wil ze ook niet!", zegt hij over een kerststal. Bekijk de beelden van de kerstspecial van Onmogelijke Duetten hierboven.

De kerstspecial van Onmogelijke Duetten is donderdag 23 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de kerstspecial van Onmogelijke Duetten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mart Hoogkamer in Onmogelijke duetten over de eerste discussie met z'n vriendin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV