Oh, Wat Een Kerst! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Kerst! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Kerst! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Francis van Broekhuizen in Oh, Wat Een Kerst!: ‘Heb ineens kerstboom op m’n harses’ Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen backstage bij Oh, Wat een Kerst!: "Ho, Ho, Ho!" Bekijk deze video » Bekijk de promo van Oh, Wat een Kerst!: donderdag te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » In deze speciale kerstaflevering van de nostalgische spelshow 'Oh, Wat Een Jaar!', dompelen teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zich, onder leiding van Chantal Janzen, compleet onder in alles wat met kerst te maken heeft. FrancisSamen met gasten Francis van Broekhuizen en Buddy Vedder spelen Carlo en Ruben de bekende spellen uit 'Oh, Wat Een Jaar!' en zingen ze mee met de bekende hits die allemaal in het teken staan van kerst. BewustIn de reguliere afleveringen van de retrotainmentshow 'Oh, Wat Een Jaar!' staat iedere aflevering een ander jaar centraal. De captains beleven samen met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt nostalgische fragmenten en muziek uit die tijd. Oh, Wat een Jaar gemist? Chantal Janzen als Lady Gaga Bekijk deze video » Oh, Wat Een Jaar!: sjoelen met rösti gaat helemaal mis Bekijk deze video »
Uitzending :
Oh, Wat Een Kerst! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze speciale kerstaflevering van de nostalgische spelshow 'Oh, Wat Een Jaar!', dompelen teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zich, onder leiding van Chantal Janzen, compleet onder in alles wat met kerst te maken heeft.

Francis
Samen met gasten Francis van Broekhuizen en Buddy Vedder spelen Carlo en Ruben de bekende spellen uit 'Oh, Wat Een Jaar!' en zingen ze mee met de bekende hits die allemaal in het teken staan van kerst.

Bewust
In de reguliere afleveringen van de retrotainmentshow 'Oh, Wat Een Jaar!' staat iedere aflevering een ander jaar centraal. De captains beleven samen met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt nostalgische fragmenten en muziek uit die tijd.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV