Zien: Chantal Janzen en Carlo Boszhard halen alles uit de kast in Oh, wat een kerst!

Zien: Chantal Janzen en Carlo Boszhard halen alles uit de kast in Oh, wat een kerst!

Vanavond gaan de kerstagen op televisie al van start. RTL 4 komt met een speciale kerstuitzending van Oh wat een Jaar! Chantal Janzen, Carlo Boszhard en Ruben Nicolai dompelen zich vanavond onder in een heus winterwonderland in Oh, wat een kerst!

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Chantal Janzen</em> en <em>Carlo Boszhard</em> halen alles uit de kast in <em>Oh, wat een kerst!</em> Vanavond gaan de kerstagen op televisie al van start. RTL 4 komt met een speciale kerstuitzending van Oh wat een Jaar! Chantal Janzen, Carlo Boszhard en Ruben Nicolai dompelen zich vanavond onder in een heus winterwonderland in Oh, wat een kerst! Tekst gaat verder onder de video. Oh, wat een kerst!Om te zorgen dat de deelnemers tijdens kerst gewoon thuis zijn, is de kerstspecial al in de zomer opgenomen. Dat was nog niet zo makkelijk volgens Chantal: "Het was gelukkig niet zo warm in de studio, maar het blijft altijd lastig om in de zomer kerstliedjes te zingen." Francis van Broekhuizen en Buddy Vedder zijn ook vanavond ook van de partij. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De special Oh, wat een kerst! is donderdag 23 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de special Oh, wat een kerst! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Chantal Janzen en Carlo Boszhard halen alles uit de kast in Oh, wat een kerst!

Oh, wat een kerst!
Om te zorgen dat de deelnemers tijdens kerst gewoon thuis zijn, is de kerstspecial al in de zomer opgenomen. Dat was nog niet zo makkelijk volgens Chantal: "Het was gelukkig niet zo warm in de studio, maar het blijft altijd lastig om in de zomer kerstliedjes te zingen." Francis van Broekhuizen en Buddy Vedder zijn ook vanavond ook van de partij.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

De special Oh, wat een kerst! is donderdag 23 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de special Oh, wat een kerst! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV