Zien: Raymond van Barneveld verlaat WK Darts met betraande ogen na verlies tegen Rob Cross

Zien: Raymond van Barneveld verlaat WK Darts met betraande ogen na verlies tegen Rob Cross

De comeback van Raymond van Barneveld op het WK Darts is in de tweede ronde gestrand. De vijfvoudig wereldkampioen trof Rob Cross, de nummer elf van de Order of Merit, en die was met 3-1 te sterk. Na de wedstrijd liep 'Barney' met betraande ogen het podium af.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Raymond van Barneveld</em> verlaat WK Darts met betraande ogen na verlies tegen <em>Rob Cross</em> De comeback van Raymond van Barneveld op het WK Darts is in de tweede ronde gestrand. De vijfvoudig wereldkampioen trof Rob Cross, de nummer elf van de Order of Merit, en die was met 3-1 te sterk. Na de wedstrijd liep 'Barney' met betraande ogen het podium af. Lees verder onder de video. Big fishVan Barneveld begon de wedstrijd uitstekend. In de eerste set kwam hij goed voor de dag en gooide zelfs de big fish uit, een 170-finish. De eerste set ging dan ook naar Barney, maar daarna werd het in rap tempo minder. Richting het einde van de wedstrijd liep Van Barneveld al aangeslagen over het podium, en na het duel was hij te veel overmand door emoties om de pers te woord te staan. Bekijk de samenvatting van Rob Cross - Raymond van Barneveld hierboven. Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts op Gids.tv. Bekijk ook WK Darts: Raymond van Barneveld (Barney) verslaat Llagan en bereikt tweede ronde, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » WK Darts: Danny Noppert wint moeizame partij van Jason Heaver Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Raymond van Barneveld verlaat WK Darts met betraande ogen na verlies tegen Rob Cross

Big fish
Van Barneveld begon de wedstrijd uitstekend. In de eerste set kwam hij goed voor de dag en gooide zelfs de big fish uit, een 170-finish. De eerste set ging dan ook naar Barney, maar daarna werd het in rap tempo minder. Richting het einde van de wedstrijd liep Van Barneveld al aangeslagen over het podium, en na het duel was hij te veel overmand door emoties om de pers te woord te staan.

Bekijk de samenvatting van Rob Cross - Raymond van Barneveld hierboven. Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV