De Verhulstjes: Marie niet onder de indruk van handstand Viktor Verhulst

De Verhulstjes: Marie niet onder de indruk van handstand Viktor Verhulst

In De Verhulstjes laat Viktor Verhulst zich van zijn sportieve kant zien. Na wat praatjes van hem en Marie doet hij de handstand tegen de muur en probeert hij te 'pompen', maar zijn zus is niet echt onder de indruk,,,

Bekijk het fragment van De Verhulstjes hieronder.

De Verhulstjes is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Verhulstjes terugkijken op Gids.tv.

<em>De Verhulstjes</em>: Marie niet onder de indruk van handstand Viktor Verhulst In De Verhulstjes laat Viktor Verhulst zich van zijn sportieve kant zien. Na wat praatjes van hem en Marie doet hij de handstand tegen de muur en probeert hij te 'pompen', maar zijn zus is niet echt onder de indruk,,, Bekijk het fragment van De Verhulstjes hieronder. De Verhulstjes is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Verhulstjes terugkijken op Gids.tv. Bekijk de verborgen boodschap van Gert Verhulst tijdens K2 zoekt K3-finale Bekijk deze video » Video: Gert Verhulst brengt musical over Tweede Wereldoorlog naar Nederland Bekijk deze video »
TV :
De Verhulstjes: Marie niet onder de indruk van handstand Viktor VerhulstActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV