Kijk LIVE naar Kerstnachtmis 2021 vanuit Den Bosch

Kijk LIVE naar Kerstnachtmis 2021 vanuit Den Bosch

Kijk op vrijdag 24 december vanaf 23.59 uur LIVE naar de Kerstnachtmis via de livestream hierboven.

Ook dit jaar is er op kerstavond weer een nachtmis te zien. Om middernacht begint De Kerstnachtmis vanuit de Sint-Janskathedraal in 's-Hertogenbosch. De mis is in zijn geheel live te zien op NPO 2 en via de livestream hierboven.

De Kerstnachtmis gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

De Kerstnachtmis is vrijdag 24 december om 00.00 uur te zien op NPO 2 en via bovenstaande livestream. Na afloop kun je De Kerstnachtmis terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar <em>Kerstnachtmis 2021</em> vanuit Den Bosch Kijk op vrijdag 24 december vanaf 23.59 uur LIVE naar de Kerstnachtmis via de livestream hierboven. Ook dit jaar is er op kerstavond weer een nachtmis te zien. Om middernacht begint De Kerstnachtmis vanuit de Sint-Janskathedraal in 's-Hertogenbosch. De mis is in zijn geheel live te zien op NPO 2 en via de livestream hierboven. De Kerstnachtmis gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. De Kerstnachtmis is vrijdag 24 december om 00.00 uur te zien op NPO 2 en via bovenstaande livestream. Na afloop kun je De Kerstnachtmis terugkijken bij Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE naar Kerstnachtmis 2021 vanuit Den Bosch

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Kerstnachtmis 2021 vanuit Den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV