Special Forces VIPS: wie durft wint: Imanuelle Grives geeft op, Gaby Blaaser afgepoeierd

Special Forces VIPS: wie durft wint: Imanuelle Grives geeft op, Gaby Blaaser afgepoeierd

In Special Forces VIPS: wie durft wint krijgen de BN’ers het zwaar te verduren. Imanuelle Grives merkt dat als geen ander als ze de groep ophoudt, en dan neemt de actrice een radicaal besluit.

Lees verder onder de video.

<em>Special Forces VIPS: wie durft wint</em>: Imanuelle Grives geeft op, Gaby Blaaser afgepoeierd In Special Forces VIPS: wie durft wint krijgen de BN’ers het zwaar te verduren. Imanuelle Grives merkt dat als geen ander als ze de groep ophoudt, en dan neemt de actrice een radicaal besluit. Lees verder onder de video. Imanuelle wil niet meer vechtenZe wil niet meer vechten maar kiest voor rust en kwetsbaarheid, dus ze geeft op. “Ik vind het verschrikkelijk om te zeggen, tegelijkertijd ben ik ook trots op mezelf omdat ik altijd maar blijf vechten, vechten, vechten.” Gaby Blaaser staat erbij en kijkt ernaar, maar die wordt ‘subtiel’ afgepoeierd door de leiding. “Ga weg, joh!” Bekijk de video van Special Forces VIPS: wie durft wint hierboven. Special Forces VIPS: wie durft wint is elke zondag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Bekijk de eerste beelden van Videoland programma Special Forces VIPS Bekijk deze video » Gaby Blaaser over nieuw programma Special Forces VIPS: "Daar gaan we" (video) Bekijk deze video »

Imanuelle wil niet meer vechten
Ze wil niet meer vechten maar kiest voor rust en kwetsbaarheid, dus ze geeft op. “Ik vind het verschrikkelijk om te zeggen, tegelijkertijd ben ik ook trots op mezelf omdat ik altijd maar blijf vechten, vechten, vechten.” Gaby Blaaser staat erbij en kijkt ernaar, maar die wordt ‘subtiel’ afgepoeierd door de leiding. “Ga weg, joh!”

Bekijk de video van Special Forces VIPS: wie durft wint hierboven. Special Forces VIPS: wie durft wint is elke zondag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special Forces VIPS: wie durft wint: Imanuelle Grives geeft op, Gaby Blaaser afgepoeierd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV