Kijk LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander (Kerst 2021)

Kijk LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander (Kerst 2021)

UPDATE: Je kunt de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander terugkijken op Gids.tv.

Het is een vaste traditie op Eerste Kerstdag: een kersttoespraak van de vorst. Ook in 2021 houdt koning Willem-Alexander de jaarlijkse traditie in stand. Je kunt de toespraak bekijken via de livestream hierboven.

Lees hier waar je de Kersttoespraak 2021 nog meer kunt kijken.

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2, SBS6 en online via bovenstaande livestream. Na afloop kun je de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar de <em>kersttoespraak</em> van Koning Willem-Alexander (<em>Kerst 2021</em>) UPDATE: Je kunt de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander terugkijken op Gids.tv. Het is een vaste traditie op Eerste Kerstdag: een kersttoespraak van de vorst. Ook in 2021 houdt koning Willem-Alexander de jaarlijkse traditie in stand. Je kunt de toespraak bekijken via de livestream hierboven. Lees hier waar je de Kersttoespraak 2021 nog meer kunt kijken. De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2, SBS6 en online via bovenstaande livestream. Na afloop kun je de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau: Willem-Alexander droeg speciale stropdas bij introductie Amalia Raad van State Bekijk deze video » Ook dit jaar verwachten we een kerstspeech en kerstkaart van de royals Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander (Kerst 2021)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander (Kerst 2021) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV