Kijk LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander (Kerst 2022)

Kijk LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander (Kerst 2022)

Kijk hieronder op zondag 25 december om 13.00 uur LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander.

Het is een vaste traditie op Eerste Kerstdag: een kersttoespraak van de vorst. Ook in 2022 houdt koning Willem-Alexander de jaarlijkse traditie in stand. Je kunt de toespraak bekijken via de livestream hierboven.

Lees hier waar je de Kersttoespraak 2022 nog meer kunt kijken.

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2 en online op de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar de <em>kersttoespraak</em> van Koning Willem-Alexander (<em>Kerst 2022</em>) Kijk hieronder op zondag 25 december om 13.00 uur LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander. Het is een vaste traditie op Eerste Kerstdag: een kersttoespraak van de vorst. Ook in 2022 houdt koning Willem-Alexander de jaarlijkse traditie in stand. Je kunt de toespraak bekijken via de livestream hierboven. Lees hier waar je de Kersttoespraak 2022 nog meer kunt kijken. De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2 en online op de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv. Rick Evers: ‘Koning Willem-Alexander kijkt naar De Oranjewinter’ Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander keek nooit naar SBS6 volgens Tina Nijkamp in HLF8 (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander (Kerst 2022)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV