Stralend Kerstfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stralend Kerstfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stralend Kerstfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending Onder het thema ‘Kom samen rondom het Licht’ brengen de EO en het Leger des Heils mensen samen om Kerst te vieren. Ze brengen een hartverwarmend programma vol licht, muziek en verrassingen vanaf de Blaricumse hei. OptredensArtiesten als Wulf, Stephanie Struijk en Anne Appelo geven onder leiding van Eric van Tijn muzikale invulling aan dit kerstfeest. GebitGiovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren het programma en spreken met mensen van het Leger des Heils die bijzondere verhalen hebben. Ook worden mensen verrast met bijvoorbeeld een nieuw gebit of hereniging met familieleden. Chef-kokHet klassieke lied ‘komt allen tezamen’ wordt in een modern jasje gestoken. Het vuur geeft warmte, er is nog veel meer muziek, chef-kok Pierre Wind zorgt voor lekker eten en ook wordt het verhaal van Jezus’ geboorte verteld. Jumbo Kerstcommercial 2021: Snollebollekes en Max Verstappen vieren feest Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Onder het thema ‘Kom samen rondom het Licht’ brengen de EO en het Leger des Heils mensen samen om Kerst te vieren. Ze brengen een hartverwarmend programma vol licht, muziek en verrassingen vanaf de Blaricumse hei.

Optredens
Artiesten als Wulf, Stephanie Struijk en Anne Appelo geven onder leiding van Eric van Tijn muzikale invulling aan dit kerstfeest.

Gebit
Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren het programma en spreken met mensen van het Leger des Heils die bijzondere verhalen hebben. Ook worden mensen verrast met bijvoorbeeld een nieuw gebit of hereniging met familieleden.

Chef-kok
Het klassieke lied ‘komt allen tezamen’ wordt in een modern jasje gestoken. Het vuur geeft warmte, er is nog veel meer muziek, chef-kok Pierre Wind zorgt voor lekker eten en ook wordt het verhaal van Jezus’ geboorte verteld.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV