Wintergasten: Marina Abramović heeft 'militaire discipline' door strenge opvoeding

Wintergasten: Marina Abramović heeft 'militaire discipline' door strenge opvoeding

Kunstenares Marina Abramović vertelt in Wintergasten onder meer over de zeer strenge opvoeding die zij heeft gehad. Ze heeft hierdoor 'militaire discipline', zo mocht ze geen kreukels maken in het beddengoed als ze sliep. “Maar je hoeft geen medelijden met mij te hebben, omdat ik veel later pas begreep dat mijn moeder van mij een strijder wilde maken. En dat is gelukt.”

Bekijk de video van Wintergasten hieronder.

Wintergasten is van maandag 27 tot en met donderdag 30 december dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Wintergasten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wintergasten</em>: Marina Abramović heeft 'militaire discipline' door strenge opvoeding Kunstenares Marina Abramović vertelt in Wintergasten onder meer over de zeer strenge opvoeding die zij heeft gehad. Ze heeft hierdoor 'militaire discipline', zo mocht ze geen kreukels maken in het beddengoed als ze sliep. “Maar je hoeft geen medelijden met mij te hebben, omdat ik veel later pas begreep dat mijn moeder van mij een strijder wilde maken. En dat is gelukt.” Bekijk de video van Wintergasten hieronder. Wintergasten is van maandag 27 tot en met donderdag 30 december dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Wintergasten terugkijken bij Gids.tv. Marina Abramović in Wintergasten: 'Mijn kunst werd niet begrepen, ze dachten dat ik gek geworden was' Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wintergasten: Marina Abramović heeft 'militaire discipline' door strenge opvoeding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV