Gaby Blaaser toegesproken in Special Forces VIPS: ‘Zeg nooit dat je niks bent!’

Gaby Blaaser toegesproken in Special Forces VIPS: ‘Zeg nooit dat je niks bent!’

Lees ook onze tv-recensie over Special Forces VIPS: wie durft wint.

In Special Forces VIPS wordt Gaby Blaaser even flink toegesproken. “Zeg nooit dat je niks bent. Want als je dat zegt, dan hoor je zeker hier niet thuis.” Ook is in de beelden te zien dat het allemaal nog heftiger wordt voor de BN’ers. “Vanaf nu gaat het alleen maar zwaarder worden. Je vindt jezelf zielig of je bent moe. Dat gevecht kennen we allemaal. Maar wat doe je als er niemand kijkt terwijl iedereen op je rekent?”

Bekijk de beelden van Special Forces VIPS: wie durft wint hieronder. Special Forces VIPS: wie durft wint is exclusief te zien op Videoland, waar iedere zondag een nieuwe aflevering te zien is.

Gaby Blaaser toegesproken in <em>Special Forces VIPS</em>: ‘Zeg nooit dat je niks bent!’ Lees ook onze tv-recensie over Special Forces VIPS: wie durft wint. In Special Forces VIPS wordt Gaby Blaaser even flink toegesproken. “Zeg nooit dat je niks bent. Want als je dat zegt, dan hoor je zeker hier niet thuis.” Ook is in de beelden te zien dat het allemaal nog heftiger wordt voor de BN’ers. “Vanaf nu gaat het alleen maar zwaarder worden. Je vindt jezelf zielig of je bent moe. Dat gevecht kennen we allemaal. Maar wat doe je als er niemand kijkt terwijl iedereen op je rekent?” Bekijk de beelden van Special Forces VIPS: wie durft wint hieronder. Special Forces VIPS: wie durft wint is exclusief te zien op Videoland, waar iedere zondag een nieuwe aflevering te zien is.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaby Blaaser toegesproken in Special Forces VIPS: ‘Zeg nooit dat je niks bent!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV