The Da Vinci Code is maandag te zien bij Net5: bekijk hier de trailer

The Da Vinci Code is maandag te zien bij Net5: bekijk hier de trailer

Kijk hier waar je The Da Vinci Code kunt streamen.

Een klassieker die bol staat van historie en mysteries: The Da Vinci Code. Deze film met Tom Hanks in de hoofdrol kun je vanavond bekijken bij Net5. In The Da Vinci Code speelt Hanks de rol van Robert Langdon, een expert op het gebied van religieuze symboliek, die de dader van de moord op de conservator van het Louvre moet zien te vinden. Maar hiervoor moet hij heel wat raadsels oplossen en zorgen dat hij niet zelf als verdachte wordt gezien.

The Da Vinci Code is maandag 27 december om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van The Da Vinci Code bekijken.

<em>The Da Vinci Code</em> is maandag te zien bij Net5: bekijk hier de trailer Kijk hier waar je The Da Vinci Code kunt streamen. Een klassieker die bol staat van historie en mysteries: The Da Vinci Code. Deze film met Tom Hanks in de hoofdrol kun je vanavond bekijken bij Net5. In The Da Vinci Code speelt Hanks de rol van Robert Langdon, een expert op het gebied van religieuze symboliek, die de dader van de moord op de conservator van het Louvre moet zien te vinden. Maar hiervoor moet hij heel wat raadsels oplossen en zorgen dat hij niet zelf als verdachte wordt gezien. The Da Vinci Code is maandag 27 december om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van The Da Vinci Code bekijken. Zien: Gaat Tom Hanks weer meedoen met Oscars door nieuwe westernfilm? Bekijk deze video » Kijktip: Forrest Gump zondag op Comedy Central, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
The Da Vinci Code is maandag te zien bij Net5: bekijk hier de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV