Seksengelen over eerste keer SM: 'Wat vind je van spuug of golden showers?'

Seksengelen over eerste keer SM: 'Wat vind je van spuug of golden showers?'

In de docuserie Seksengelen ontvangt een van de dames een klant die voor het eerst met SM te maken krijgt. Daarom wil ze even goed met hem afstemmen waar de grenzen liggen. Ze vraagt bijvoorbeeld of hij in zijn gezicht wil worden geslagen of niet. “Hoe sta je tegenover dingen als spuug of golden showers of andere dingen?”

Bekijk de video van Seksengelen hieronder.

De documentaireserie Seksengelen is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Seksengelen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Seksengelen</em> over eerste keer SM: 'Wat vind je van spuug of golden showers?' In de docuserie Seksengelen ontvangt een van de dames een klant die voor het eerst met SM te maken krijgt. Daarom wil ze even goed met hem afstemmen waar de grenzen liggen. Ze vraagt bijvoorbeeld of hij in zijn gezicht wil worden geslagen of niet. “Hoe sta je tegenover dingen als spuug of golden showers of andere dingen?” Bekijk de video van Seksengelen hieronder. De documentaireserie Seksengelen is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Seksengelen terugkijken bij Gids.tv. Seksengelen: Moira zit vol met adrenaline als BDSM-meesteres Bekijk deze video » Klant van Linda in Seksengelen: 'Er moet speciale hemel voor pornosterren zijn' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV