Geïrriteerde Kim Huybrechts na verlies op Gerwyn Price WK Darts: "Een etterbak op het podium"

Geïrriteerde Kim Huybrechts na verlies op Gerwyn Price WK Darts: "Een etterbak op het podium"

De WK Darts-wedstrijd tussen Kim Huybrechts en Gerwyn Price was een spectaculaire partij, waarbij de overwinning uiteindelijk naar The Iceman ging. Price wist de wedstrijd na een sudden death-leg in de zevende en beslissende set te winnen, uiteraard baalt de Belgische Huybrechts enorm.

Tekst gaat verder onder de video.

Geïrriteerde <em>Kim Huybrechts</em> na verlies op Gerwyn Price <em>WK Darts</em>: &quot;Een etterbak op het podium&quot; De WK Darts-wedstrijd tussen Kim Huybrechts en Gerwyn Price was een spectaculaire partij, waarbij de overwinning uiteindelijk naar The Iceman ging. Price wist de wedstrijd na een sudden death-leg in de zevende en beslissende set te winnen, uiteraard baalt de Belgische Huybrechts enorm. Tekst gaat verder onder de video. Etterbak op het podiumNa afloop van de partij doet de balende Kim Huybrechts zijn verhaal bij Arjan van der Giessen. Op het einde ontbrak het bij de Belg aan scorend vermogen, dit komt volgens Huybrechts vooral door spanning en onderlinge irritatie: "Ik begrijp waarom het publiek hem niet leuk vinden, het is echt iemand die je niet leuk vindt. Constant dat geschreeuw naast je, het is echt een etterbak op het podium." Bekijk de video van RTL 7 hierboven. Bekijk ook WK darts: Darius Labanauskas gooit spectaculaire 9-darter tegen Mike De Decker Bekijk deze video » WK Darts: Michael van Gerwen wint in tweede ronde van Chas Barstow Bekijk deze video » Gerwyn Price over winst op Kim Huybrechts WK Darts: "Ben één van de beste spelers in de wereld" Bekijk deze video »
Darts :
Geïrriteerde Kim Huybrechts na verlies op Gerwyn Price WK Darts: "Een etterbak op het podium"

Etterbak op het podium
Na afloop van de partij doet de balende Kim Huybrechts zijn verhaal bij Arjan van der Giessen. Op het einde ontbrak het bij de Belg aan scorend vermogen, dit komt volgens Huybrechts vooral door spanning en onderlinge irritatie: "Ik begrijp waarom het publiek hem niet leuk vinden, het is echt iemand die je niet leuk vindt. Constant dat geschreeuw naast je, het is echt een etterbak op het podium."

Bekijk de video van RTL 7 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV