Shownieuws: gesjoemeld met kijkcijfers The Streamers?

Shownieuws: gesjoemeld met kijkcijfers The Streamers?

Meer dan 2,4 miljoen mensen hebben naar het kerstconcert van The Streamers gekeken, zo maakte de organisatie achter het populaire muziekevent, dat werd uitgezonden op Tweede Kerstdag, maandag bekend. Ronald Molendijk zet daar echter zo zijn vraagtekens bij: "In mijn netwerk heeft bijna niemand het gezien."

Meer kijkers dan All You Need Is Love!?
Albert Verlinde vindt het eigenlijk ook vreemd: "Dit heeft dus meer kijkers dan All You Need Is Love? Ik vond het wel een beetje veel." Hoe is er dan eigenlijk precies gemeten? De redactie van Shownieuws zocht het uit: "De organisatie stelt dat bij iets van 610.000 mensen de betreffende app heeft aangestaan. En zij denken dat er dan vier mensen naar kijken", vertelt Molendijk. Bekijk het fragment hieronder.

Shownieuws: gesjoemeld met kijkcijfers <em>The Streamers</em>? Meer dan 2,4 miljoen mensen hebben naar het kerstconcert van The Streamers gekeken, zo maakte de organisatie achter het populaire muziekevent, dat werd uitgezonden op Tweede Kerstdag, maandag bekend. Ronald Molendijk zet daar echter zo zijn vraagtekens bij: "In mijn netwerk heeft bijna niemand het gezien." Meer kijkers dan All You Need Is Love!?Albert Verlinde vindt het eigenlijk ook vreemd: "Dit heeft dus meer kijkers dan All You Need Is Love? Ik vond het wel een beetje veel." Hoe is er dan eigenlijk precies gemeten? De redactie van Shownieuws zocht het uit: "De organisatie stelt dat bij iets van 610.000 mensen de betreffende app heeft aangestaan. En zij denken dat er dan vier mensen naar kijken", vertelt Molendijk. Bekijk het fragment hieronder. Op Gids.tv zie je elke ochtend een overzicht van de kijkcijfers Bekijk ook The Streamers Kerst Special gemist? Bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » RTL Boulevard:Waar waren Paul de Leeuw en Snelle tijdens The Streamers? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op Gids.tv zie je elke ochtend een overzicht van de kijkcijfers


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: gesjoemeld met kijkcijfers The Streamers? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV