Gaby Blaaser wordt 'afgebroken' in Special Forces VIPS: "Bekend zijn is niks, dat is geen vak, dat is leeg"

Gaby Blaaser wordt 'afgebroken' in Special Forces VIPS: "Bekend zijn is niks, dat is geen vak, dat is leeg"

Influencer Gaby Blaaser, duidelijk doodmoe van alle inspanningen, werd in Special Forces VIPS een flinke spiegel voorgehouden door haar 'meerdere', die haar haar mogelijke gedachten voorhoudt: "Zou het niet een stuk rustiger zijn als ik me wat meer zou focussen op alleen mezelf in plaats van wat die hele wereld daar nou allemaal van vindt? Dat kost bakken met energie."

'Bekend zijn is leeg'
Blaaser zegt vervolgens dat ze eigenlijk niks is en krijgt vervolgens een nog heftigere preek: "Niet niks, je bent net zoveel als iedereen. Je bent niet niks. Zeg dan wat je wel bent. Nog een keer de vraag, wat wil je zijn, wie wil je zijn? Laat het niet afhangen van bekend zijn. Bekend zijn is niks. Dat is geen vak, dat is leeg." Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder.

Gaby Blaaser wordt 'afgebroken' in <em>Special Forces VIPS</em>: &quot;Bekend zijn is niks, dat is geen vak, dat is leeg&quot; Influencer Gaby Blaaser, duidelijk doodmoe van alle inspanningen, werd in Special Forces VIPS een flinke spiegel voorgehouden door haar 'meerdere', die haar haar mogelijke gedachten voorhoudt: "Zou het niet een stuk rustiger zijn als ik me wat meer zou focussen op alleen mezelf in plaats van wat die hele wereld daar nou allemaal van vindt? Dat kost bakken met energie." 'Bekend zijn is leeg'Blaaser zegt vervolgens dat ze eigenlijk niks is en krijgt vervolgens een nog heftigere preek: "Niet niks, je bent net zoveel als iedereen. Je bent niet niks. Zeg dan wat je wel bent. Nog een keer de vraag, wat wil je zijn, wie wil je zijn? Laat het niet afhangen van bekend zijn. Bekend zijn is niks. Dat is geen vak, dat is leeg." Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Lees ook onze tv-recensie over Special Forces VIPS: wie durft wint. Special Forces VIPS: wie durft wint is exclusief te zien op Videoland, waar iedere zondag een nieuwe aflevering te zien is Bekijk ook Special Forces VIPS gemist? Giel Beelen op het matje bij de staff Bekijk deze video » Special Forces VIPS: Dave Roelvink gaat gebukt onder hoogtevrees Bekijk deze video »
TV :
Gaby Blaaser wordt 'afgebroken' in Special Forces VIPS: "Bekend zijn is niks, dat is geen vak, dat is leeg"

Lees ook onze tv-recensie over Special Forces VIPS: wie durft wint.

Special Forces VIPS: wie durft wint is exclusief te zien op Videoland, waar iedere zondag een nieuwe aflevering te zien is


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaby Blaaser wordt 'afgebroken' in Special Forces VIPS: "Bekend zijn is niks, dat is geen vak, dat is leeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV