Massa is kassa: medium ziet mensen lopen in kasteel Peter Gillis in Achel

Massa is kassa: medium ziet mensen lopen in kasteel Peter Gillis in Achel

Peter Gillis heeft paragnost Bianca uitgenodigd om zijn kasteel in Achel eens nader te onderzoeken. Die voelt de nodige activiteit in de gangen van het prachtige pand: "Ik heb het idee dat ik allemaal mensen op en neer zie gaan." Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa Is kassa hieronder.

<em>Massa is kassa</em>: medium ziet mensen lopen in kasteel Peter Gillis in <em>Achel</em> Peter Gillis heeft paragnost Bianca uitgenodigd om zijn kasteel in Achel eens nader te onderzoeken. Die voelt de nodige activiteit in de gangen van het prachtige pand: "Ik heb het idee dat ik allemaal mensen op en neer zie gaan." Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa Is kassa hieronder. Familie Gillis: massa Is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa Is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV