RTL Boulevard: 'André Hazes heeft zwak voor heel veel dames'

RTL Boulevard: 'André Hazes heeft zwak voor heel veel dames'

Bijna niemand, ok misschien Marco Borsato, was in 2021 meer in het nieuws dan André Hazes. De geplaagde zanger, die wederom een relatie zag stranden en opgenomen werd in een Spaanse kliniek, mag dan ook niet ontbreken in het jaaroverzicht van RTL Boulevard. "Iedereen heeft een zwak voor hem, maar hij heeft ook een zwak voor heel veel dames", analyseert Carlo Boszhard.

Bekijk hieronder ook wat Irene Moors, Francis van Broekhuizen en Caroline van der Plas over André Hazes te zeggen hebben

RTL Boulevard: '<em>André Hazes</em> heeft zwak voor heel veel dames' Bijna niemand, ok misschien Marco Borsato, was in 2021 meer in het nieuws dan André Hazes. De geplaagde zanger, die wederom een relatie zag stranden en opgenomen werd in een Spaanse kliniek, mag dan ook niet ontbreken in het jaaroverzicht van RTL Boulevard. "Iedereen heeft een zwak voor hem, maar hij heeft ook een zwak voor heel veel dames", analyseert Carlo Boszhard. Bekijk hieronder ook wat Irene Moors, Francis van Broekhuizen en Caroline van der Plas over André Hazes te zeggen hebben Bekijk ook RTL Boulevard kraakt Moonsisters opnieuw: "Moderne kwakzalverij" Bekijk deze video » Gordon reageert in RTL Boulevard op incident met Jeffrey: "Geen geweld gebruikt" (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: 'André Hazes heeft zwak voor heel veel dames'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV