Soof 2 dinsdag te zien bij RTL 4, bekijk de trailer

Soof 2 dinsdag te zien bij RTL 4, bekijk de trailer

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt in Soof 2 de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken...

Foodie
Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Bekijk de trailer van Soof 2 hieronder. Soof 2 is dinsdag 28 december om 21:56 uur te zien bij RTL 4. Je kunt Soof 2 streamen via ondermeer Videoland en Netflix.

<em>Soof 2</em> dinsdag te zien bij RTL 4, bekijk de trailer Na een flinke dosis relatietherapie lijkt in Soof 2 de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken... FoodieSoof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is? Bekijk de trailer van Soof 2 hieronder. Soof 2 is dinsdag 28 december om 21:56 uur te zien bij RTL 4. Je kunt Soof 2 streamen via ondermeer Videoland en Netflix. Bekijk ook Dan Karaty hield zichzelf jaren voor de gek en wil meer reizen (video) Bekijk deze video » Dan Karaty bij Beau: 'De alcohol had de controle over mij' Bekijk deze video »
TV :
Soof 2 dinsdag te zien bij RTL 4, bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV