Bekijk de promo Better Than Ever over oud-deelnemers van talentenshows

Bekijk de promo Better Than Ever over oud-deelnemers van talentenshows

Het nieuwe muziekprogramma Better Than Ever gaat op zaterdag 1 januari van start bij RTL 4. Gepresenteerd door Martijn Krabbé en onder begeleiding van Waylon, laten oud-deelnemers van talentshows als Starmaker, Idols, X-Factor en The Voice of Holland wekelijks zien wat hun talent nu waard is. Bekijk de promo van Better Than Ever hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo <em>Better Than Ever</em> over oud-deelnemers van <em>talentenshows</em> Het nieuwe muziekprogramma Better Than Ever gaat op zaterdag 1 januari van start bij RTL 4. Gepresenteerd door Martijn Krabbé en onder begeleiding van Waylon, laten oud-deelnemers van talentshows als Starmaker, Idols, X-Factor en The Voice of Holland wekelijks zien wat hun talent nu waard is. Bekijk de promo van Better Than Ever hieronder. Lees verder onder de video. Live bandOp een zacht verlicht podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? Martijn Krabbé praat met ze over wat tijdens en na de talentshows gebeurde en waar ze nu staan. Waylon gaat met ze aan de slag om het optreden van hun leven neer te zetten onder begeleiding van zijn eigen live band. Bekijk de promo van Better Than Ever hierboven. Better Than Ever is vanaf zaterdag 1 januari te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Maan en Typhoon worden nieuwe coaches The Voice of Holland Bekijk deze video » Zien: The Voice-gezichten met het nummer Smile voor Project Glimlach Bekijk deze video »

Live band
Op een zacht verlicht podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? Martijn Krabbé praat met ze over wat tijdens en na de talentshows gebeurde en waar ze nu staan. Waylon gaat met ze aan de slag om het optreden van hun leven neer te zetten onder begeleiding van zijn eigen live band. Bekijk de promo van Better Than Ever hierboven.

Better Than Ever is vanaf zaterdag 1 januari te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV