Bekijk de leukste televisiefragmenten van 2021 (RTL)

Bekijk de leukste televisiefragmenten van 2021 (RTL)

Op naar 2022, maar niet voordat RTL ons nog één keer laat genieten van de leukste televisiemomenten van afgelopen jaar. Bekijk hieronder de momenten met o.a. Stefano Keizers bij Humberto, Chantal Janzen in Chantals Beauty Camper en Ali B. in The Voice of Holland.

Logopedie
Ali B. kwam bij TVOH niet uit zijn woorden en dat is gek voor een rapper. De kandidaat maakte een flauwe grap en zei: "Ik geef logopedie les." De hele zaal lag plat en ook de rapper kon hier hard om lachen. Bekijk deze beelden in de compilatie van RTL hieronder.

Bekijk de leukste televisiefragmenten van 2021 (<em>RTL</em>) Op naar 2022, maar niet voordat RTL ons nog één keer laat genieten van de leukste televisiemomenten van afgelopen jaar. Bekijk hieronder de momenten met o.a. Stefano Keizers bij Humberto, Chantal Janzen in Chantals Beauty Camper en Ali B. in The Voice of Holland. LogopedieAli B. kwam bij TVOH niet uit zijn woorden en dat is gek voor een rapper. De kandidaat maakte een flauwe grap en zei: "Ik geef logopedie les." De hele zaal lag plat en ook de rapper kon hier hard om lachen. Bekijk deze beelden in de compilatie van RTL hieronder. Bekijk ook Zien: de leukste momenten van Mattie & Marieke uit de maand juli Bekijk deze video » Hilarische beelden: de grappigste momenten van ESPN 2021 Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de leukste televisiefragmenten van 2021 (RTL)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de leukste televisiefragmenten van 2021 (RTL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV