Voormalig Feyenoord-speler Christian Gyan overleden (video)

Voormalig Feyenoord-speler Christian Gyan overleden (video)

Christian Gyan, voormalig speler van Feyenoord, is op 43-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn biograaf Michel van Egmond aan de Telegraaf bevestigd.

Ongeneeslijk ziek
De voetballer stond tussen 1997 en 2007 onder contract bij Feyenoord en groeide uit tot een cultheld in de Kuip. Na zijn voetbalcarrière kreeg hij financiële problemen, maar via hulp van Michel van Egmond met het publiceren van zijn biografie KING - de vele wederopstandingen van Chris Gyan leek het beter met hem te gaan. Eind november kwam echter het nieuws door dat hij ongeneeslijk ziek was. Bonaventure Kalou, ex-spits van Feyenoord, heeft vandaag op zijn Instagram het overlijden van zijn voormalig teamgenoot en vriend gemeld. Bekijk het bericht hieronder.

Zie hieronder een Veronice Inside-fragment over Christian Gyan en zijn toen gelanceerde boek.

Voormalig Feyenoord-speler <em>Christian Gyan</em> overleden (video) Christian Gyan, voormalig speler van Feyenoord, is op 43-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn biograaf Michel van Egmond aan de Telegraaf bevestigd. Ongeneeslijk ziekDe voetballer stond tussen 1997 en 2007 onder contract bij Feyenoord en groeide uit tot een cultheld in de Kuip. Na zijn voetbalcarrière kreeg hij financiële problemen, maar via hulp van Michel van Egmond met het publiceren van zijn biografie KING - de vele wederopstandingen van Chris Gyan leek het beter met hem te gaan. Eind november kwam echter het nieuws door dat hij ongeneeslijk ziek was. Bonaventure Kalou, ex-spits van Feyenoord, heeft vandaag op zijn Instagram het overlijden van zijn voormalig teamgenoot en vriend gemeld. Bekijk het bericht hieronder. View this post on Instagram A post shared by Bonaventure Kalou (@bonaventure_kalou) Zie hieronder een Veronice Inside-fragment over Christian Gyan en zijn toen gelanceerde boek. Bekijk ook Zien: Feyenoord-fans verzamelen zich met vuurwerk bij laatste training voor Klassieker Bekijk deze video » The Streamers komen met bijzondere kerstshow: "At lips van Emma Heesters irritant goed" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Voormalig Feyenoord-speler Christian Gyan overleden (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voormalig Feyenoord-speler Christian Gyan overleden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV