Wie van de 3 Oudejaarsspecial: Martien Meiland luistert niet naar de productie

Wie van de 3 Oudejaarsspecial: Martien Meiland luistert niet naar de productie

De SBS6-quiz Wie van de 3 staat vrijdag 31 december in het teken van Oud & Nieuw. Onder leiding van Wendy van Dijk proberen vaste panelleden Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali te achterhalen wie van de 3 kandidaten de enige echte is. Bekijk hieronder een fragment van de Wie van de 3 Oud & Nieuw-special met Martien die niet naar de productie heeft geluisterd.

Lees verder onder de video.

<em>Wie van de 3</em> Oudejaarsspecial: <em>Martien Meiland</em> luistert niet naar de productie De SBS6-quiz Wie van de 3 staat vrijdag 31 december in het teken van Oud & Nieuw. Onder leiding van Wendy van Dijk proberen vaste panelleden Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali te achterhalen wie van de 3 kandidaten de enige echte is. Bekijk hieronder een fragment van de Wie van de 3 Oud & Nieuw-special met Martien die niet naar de productie heeft geluisterd. Lees verder onder de video. KrentenbolMartien Meiland vindt een oliebol met krenten een krentenbol. Wendy van Dijk laat weten dat dat een broodje is en dus niet correct. Martien heeft gegoogled dus het is waar volgens hem. Dit gaat tegen de regels van de productie in: "Nou ze zoeken het maar uit", zegt Martien lachend. Bekijk het fragment hierboven. Wie van de 3 special is vrijdag 31 december om 20:35 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie van de 3 special terugkijken via gids.tv. Bekijk ook Wie van de 3: Najib Amhali laat zien hoe je een bossche bol eet (video) Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland is het oneens met Britt in de Wie van de 3-special: "Kom op" Bekijk deze video »
TV :
Wie van de 3 Oudejaarsspecial: Martien Meiland luistert niet naar de productie

Krentenbol
Martien Meiland vindt een oliebol met krenten een krentenbol. Wendy van Dijk laat weten dat dat een broodje is en dus niet correct. Martien heeft gegoogled dus het is waar volgens hem. Dit gaat tegen de regels van de productie in: "Nou ze zoeken het maar uit", zegt Martien lachend. Bekijk het fragment hierboven.

Wie van de 3 special is vrijdag 31 december om 20:35 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie van de 3 special terugkijken via gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV