Video: Dansend het nieuwe jaar in met Muziekfeest van het Jaar bij NPO 3

Video: Dansend het nieuwe jaar in met Muziekfeest van het Jaar bij NPO 3

Knallend het nieuwe jaar in met het Muziekfeest van het Jaar. Tijdens dit eindejaarsspektakel in de Ziggo Dome - inclusief symfonisch orkest o.l.v. Marcel Fisser - zing je mee met de grootste hits van Nederlandse bodem. Verrassende duetten en spectaculaire shows van Samantha Steenwijk, Tino Martin, Mart Hoogkamer, René Froger, Snollebollekes en gastheer Jan Smit. Bekijk de promo hieronder.

De compilatie van Muziekfeest van het jaar is op vrijdag 31 december om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt het volledige programma Muziekfeest van het jaar terugkijken op Gids.tv.

Video: Dansend het nieuwe jaar in met <em>Muziekfeest van het Jaar</em> bij NPO 3 Knallend het nieuwe jaar in met het Muziekfeest van het Jaar. Tijdens dit eindejaarsspektakel in de Ziggo Dome - inclusief symfonisch orkest o.l.v. Marcel Fisser - zing je mee met de grootste hits van Nederlandse bodem. Verrassende duetten en spectaculaire shows van Samantha Steenwijk, Tino Martin, Mart Hoogkamer, René Froger, Snollebollekes en gastheer Jan Smit. Bekijk de promo hieronder. De compilatie van Muziekfeest van het jaar is op vrijdag 31 december om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt het volledige programma Muziekfeest van het jaar terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Romy Monteiro & Kees Tol over de Sing-a-longs op 22 en 31 december Bekijk deze video » Video: Zangprogramma Secret Duets vanaf donderdag te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dansend het nieuwe jaar in met Muziekfeest van het Jaar bij NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV