Oudejaarsconference 2021 Javier Guzman: bekijk deel 2

Oudejaarsconference 2021 Javier Guzman: bekijk deel 2

Cabaretier Javier Guzman heeft het tweede deel van zijn oudejaarsconference 2021 In Vertwijfeling online gezet. Daarin bespreekt hij onder andere de heftige politieachtervolging in Broek in Waterland, in mei van dit jaar. Bekijk de video van Comedy Central hieronder of bekijk het eerste deel van Guzmans oudejaarsconference.

Oudejaarsconference 2021 <em>Javier Guzman</em>: bekijk deel 2 Cabaretier Javier Guzman heeft het tweede deel van zijn oudejaarsconference 2021 In Vertwijfeling online gezet. Daarin bespreekt hij onder andere de heftige politieachtervolging in Broek in Waterland, in mei van dit jaar. Bekijk de video van Comedy Central hieronder of bekijk het eerste deel van Guzmans oudejaarsconference. Bekijk het tweede deel van In Vertwijfeling Verblijven van Javier Guzman hierboven. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.
Show :
Oudejaarsconference 2021 Javier Guzman: bekijk deel 2

Bekijk het tweede deel van In Vertwijfeling Verblijven van Javier Guzman hierboven. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV