MINDF*CK Oudejaarsspecial 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Victor Mids sluit het jaar 2021 op magische wijze af en luidt het nieuwe jaar in met een programma vol illusies en interactieve experimenten. In deze speciale uitzending worden influencers Nicolette van Dam en Bas Smit verrast met een bijzondere illusie. Eerste beelden MINDF*CK oudejaarsspecial 2021 met Nicolette van Dam Bekijk deze video » EvenwichtsorgaanDe hele uitzending is in feestelijke oud-en-nieuw-sfeer. Victor test onder andere het evenwichtsorgaan van nietsvermoedende deelnemers met een dienblad vol champagne. ExperimentenOok trakteert hij de kijkers thuis op een avond vol experimenten en een interactieve quiz waar iedereen aan mee kan doen. Victor Mids in HLF8 met verrassende illusie, zie jij de fout? Bekijk deze video » Video: Victor Mids laat bizarre optische illusie zien aan Beau van Erven Dorens Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Victor Mids sluit het jaar 2021 op magische wijze af en luidt het nieuwe jaar in met een programma vol illusies en interactieve experimenten. In deze speciale uitzending worden influencers Nicolette van Dam en Bas Smit verrast met een bijzondere illusie.

Evenwichtsorgaan
De hele uitzending is in feestelijke oud-en-nieuw-sfeer. Victor test onder andere het evenwichtsorgaan van nietsvermoedende deelnemers met een dienblad vol champagne.

Experimenten
Ook trakteert hij de kijkers thuis op een avond vol experimenten en een interactieve quiz waar iedereen aan mee kan doen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV