Peter Pannekoek: Oudejaarsconference 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Peter Pannekoek: Oudejaarsconference 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Peter Pannekoek: Oudejaarsconference 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voor het eerst doet cabaretier Peter Pannekoek de Oudejaarsconference. Met zijn scherpe grappen en donkere humor blikt hij in de laatste anderhalf uur van het jaar vrolijk terug op 2021. SywertHet wordt een lofzang op het consistente coronabeleid van dit kabinet, de onbaatzuchtigheid van Sywert van Lienden en de grootheid van Lil' Kleine. Dat belooft vuurwerk! PubliekHoe de Oudejaarsconference van Peter Pannekoek er precies uitziet, is nog onduidelijk. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek welkom in de theaters. Mogelijk wordt een opname uit de periode dat er nog wel publiek bij zat uitgezonden of is er digitaal publiek. Een show voor een lege zaal is ook een optie. Peter Pannekoek roast Hans Klok: "Van alle psychopaten, was Hans de allergrootste" (video) Bekijk deze video » Peter Pannekoek verklapt oudejaarsconference: "Ga het niet over André Hazes hebben" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voor het eerst doet cabaretier Peter Pannekoek de Oudejaarsconference. Met zijn scherpe grappen en donkere humor blikt hij in de laatste anderhalf uur van het jaar vrolijk terug op 2021.

Sywert
Het wordt een lofzang op het consistente coronabeleid van dit kabinet, de onbaatzuchtigheid van Sywert van Lienden en de grootheid van Lil' Kleine. Dat belooft vuurwerk!

Publiek
Hoe de Oudejaarsconference van Peter Pannekoek er precies uitziet, is nog onduidelijk. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek welkom in de theaters. Mogelijk wordt een opname uit de periode dat er nog wel publiek bij zat uitgezonden of is er digitaal publiek. Een show voor een lege zaal is ook een optie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV