Muziekfeest van het jaar 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekfeest van het jaar 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Het beste van Muziekfeest van het jaar

Muziekfeest van het jaar 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Dansend het nieuwe jaar in met Muziekfeest van het Jaar bij NPO 3 Bekijk deze video » De laatste uren van 2021 zendt NPO 3 de hoogtepunten van drie jaar Muziekfeest van het Jaar vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam uit. BesteVanwege de coronamaatregelen kon het Muziekfeest ook dit jaar niet doorgaan. Daarom is het beste van de eerdere edities die wel doorgingen te zien. HitsVele Nederlandse artiesten hebben hun grootste hits gezongen tijdens dit eindejaarsspektakel. Nieuwe jaarIn deze compilatie komen zij allemaal nog een keer voorbij om samen het oude jaar uit en het nieuwe jaar in te luiden. Zien: Mart Hoogkamer te zien in 15 jaar Muziekfeest op het Plein Bekijk deze video » Zien: Emma Heesters zingt voor 15 jaar Muziekfeest op het Plein Bekijk deze video » Ik geloof in mij gemist? René le Blanc zielsgelukkig bij TROS Muziekfeest Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De laatste uren van 2021 zendt NPO 3 de hoogtepunten van drie jaar Muziekfeest van het Jaar vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam uit.

Beste
Vanwege de coronamaatregelen kon het Muziekfeest ook dit jaar niet doorgaan. Daarom is het beste van de eerdere edities die wel doorgingen te zien.

Hits
Vele Nederlandse artiesten hebben hun grootste hits gezongen tijdens dit eindejaarsspektakel.

Nieuwe jaar
In deze compilatie komen zij allemaal nog een keer voorbij om samen het oude jaar uit en het nieuwe jaar in te luiden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Muziekfeest van het jaar

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muziekfeest van het jaar 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV