Dramatische beelden: 12-jarige jongen overleden bij vuurwerkincident in Haaksbergen

Dramatische beelden: 12-jarige jongen overleden bij vuurwerkincident in Haaksbergen

Verschrikkelijk nieuws uit Haaksbergen, bij een vuurwerkincident is een 12-jarige jongen om het leven gekomen. Een andere jongen is door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht en één persoon is aanhouden, meldt de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Dramatische beelden: 12-jarige jongen <em>overleden</em> bij vuurwerkincident in <em>Haaksbergen</em> Verschrikkelijk nieuws uit Haaksbergen, bij een vuurwerkincident is een 12-jarige jongen om het leven gekomen. Een andere jongen is door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht en één persoon is aanhouden, meldt de politie. Tekst gaat verder onder de video. Slechts omstandersVolgens omstanders en de politiewoordvoerder hadden de kinderen geen schuld aan het incident. De kinderen waren omstanders terwijl een andere man een klaphamer gebruikte. Dit apparaat wordt gebruikt om bijvoorbeeld magnesiumpoeder te laten ontploffen, bij die klap zou het jonge slachtoffer om het leven zijn gekomen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: 'geknutseld' vuurwerk aangetroffen na brand in Deventer Bekijk deze video » Levensgevaarlijk vuurwerk online verkrijgbaar: "Gebruikt bij plofkraken" (video) Bekijk deze video » Video: Nederlanders staan in België massaal in de rij voor illegaal vuurwerk Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Slechts omstanders
Volgens omstanders en de politiewoordvoerder hadden de kinderen geen schuld aan het incident. De kinderen waren omstanders terwijl een andere man een klaphamer gebruikte. Dit apparaat wordt gebruikt om bijvoorbeeld magnesiumpoeder te laten ontploffen, bij die klap zou het jonge slachtoffer om het leven zijn gekomen.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV