Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Vertrek gemist? Vakantieparadijs voor surfers laat op zich wachten Bekijk deze video » Deze week volgt Ik vertrek Dick en Vanessa, die een druk bestaan in Amsterdam achter zich willen laten en beginnen met de bouw van een vakantieparadijs voor surfers in Portugal. Ze vertrekken met hun drie jonge kinderen. DromenNadat Vanessa een burn-out heeft gehad en Dick last kreeg van gezondheidsklachten, beseft het stel dat ze hun dromen moeten najagen. Ze verkopen hun Amsterdamse bovenwoning en schaffen met de overwaarde een vervallen villa in de Algarve in Portugal aan. PlanningDick en Vanessa zijn geen doe-het-zelvers en dus nemen ze een aannemer in de arm om het vakantieparadijs voor surfers te realiseren. De beste man neemt het niet zo nauw met de strakke planning, waardoor ze tot drie keer toe de opening moeten verplaatsen. Het is nog maar de vraag of de aannemer de nieuwe deadline haalt. Eerste beelden Ik vertrek met familie Severs Bekijk ook Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt Bekijk deze video » Zien: mysterieuze brand in Ik Vertrek is niet te blussen Bekijk deze video » Zien: twee Ik vertrek-stellen openen kaaswinkel in Duitsland onder grote belangstelling Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week volgt Ik vertrek Dick en Vanessa, die een druk bestaan in Amsterdam achter zich willen laten en beginnen met de bouw van een vakantieparadijs voor surfers in Portugal. Ze vertrekken met hun drie jonge kinderen.

Dromen
Nadat Vanessa een burn-out heeft gehad en Dick last kreeg van gezondheidsklachten, beseft het stel dat ze hun dromen moeten najagen. Ze verkopen hun Amsterdamse bovenwoning en schaffen met de overwaarde een vervallen villa in de Algarve in Portugal aan.

Planning
Dick en Vanessa zijn geen doe-het-zelvers en dus nemen ze een aannemer in de arm om het vakantieparadijs voor surfers te realiseren. De beste man neemt het niet zo nauw met de strakke planning, waardoor ze tot drie keer toe de opening moeten verplaatsen. Het is nog maar de vraag of de aannemer de nieuwe deadline haalt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV