The Masked Singer Oud & Nieuw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Masked Singer Oud & Nieuw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Masked Singer Oud & Nieuw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Oud & Nieuw-special The Masked Singer: Gerard gooit champagne over het publiek Bekijk deze video » The Masked Singer: pittige Champagnefles met lage stem zingt Womanizer Bekijk deze video » The Masked Singer: Francis van Broekhuizen denkt knallend Vuurwerk direct te herkennen Bekijk deze video » Bekijk de onthulling: wie is het knallende Vuurwerk in Oud & Nieuw special The Masked Singer? Bekijk deze video » Ook dit jaar is er een oud-en-nieuw-special van The Masked Singer. Op deze 31 december en zaterdag 1 januari (20.00 uur) nemen zes feestelijke karakters het tegen elkaar op. AfvallenOok nu is de grote vraag: 'Wie zitten er achter de maskers?' Op oudjaarsavond start het programma met zes zingende karakters, waarvan er diezelfde avond nog twee afvallen én dus onthuld worden. Francis van Broekhuizen neemt de plek van Buddy Vedder in het panel over. FinaleOp nieuwjaarsdag is de spectaculaire finale en onthulling van de laatste vier karakters. De karakters zijn net als vorig jaar Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagne. De BN'ers ín de pakken zijn uiteraard anderen. Bekijk hier de compilatie van alle onthullingen van The Masked Singer Bekijk deze video » Jamai blikt terug op The Masked Singer: "Was helemaal niet bezig met winnen" Bekijk deze video » Zien: Francis van Broekhuizen vervangt Buddy Vedder in The Masked Singer Bekijk deze video »
Uitzending :
The Masked Singer Oud & Nieuw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Ook dit jaar is er een oud-en-nieuw-special van The Masked Singer. Op deze 31 december en zaterdag 1 januari (20.00 uur) nemen zes feestelijke karakters het tegen elkaar op.

Afvallen
Ook nu is de grote vraag: 'Wie zitten er achter de maskers?' Op oudjaarsavond start het programma met zes zingende karakters, waarvan er diezelfde avond nog twee afvallen én dus onthuld worden. Francis van Broekhuizen neemt de plek van Buddy Vedder in het panel over.

Finale
Op nieuwjaarsdag is de spectaculaire finale en onthulling van de laatste vier karakters. De karakters zijn net als vorig jaar Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagne. De BN'ers ín de pakken zijn uiteraard anderen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV