Bekijk hier alle schandalen van 2021 met o.a. Marco Borsato en avondklokrellen

Bekijk hier alle schandalen van 2021 met o.a. Marco Borsato en avondklokrellen

2021 was ook wel het jaar van schandalen, van een aangifte tegen Marco Borsato tot de koning die handenschuddend door de Schilderswijk gaat. RTL Boulevard zet alle schandalen van het afgelopen jaar op een rij.

Bekijk hier alle schandalen van 2021 met o.a. <em>Marco Borsato</em> en <em>avondklokrellen</em> 2021 was ook wel het jaar van schandalen, van een aangifte tegen Marco Borsato tot de koning die handenschuddend door de Schilderswijk gaat. RTL Boulevard zet alle schandalen van het afgelopen jaar op een rij. RellenJe zou het bijna vergeten, maar aan het begin van 2021 hadden we te maken met een avondklok en de daarbij komende avondklokrellen die ervoor zorgde dat Nederland op zijn kop stond. Daarnaast heeft politiek Den Haag dit jaar veel stof doen opwaaien. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Ernst Kuipers in Beau: "Avondklok heeft geen enkel effect gehad" Bekijk deze video » Zien: reacties op een mogelijke strenge lockdown in Nederland Bekijk deze video » Zien: Emma Wortelboer staat voor pittig dilemma in De Nationale 2021 Test Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hier alle schandalen van 2021 met o.a. Marco Borsato en avondklokrellen

Rellen
Je zou het bijna vergeten, maar aan het begin van 2021 hadden we te maken met een avondklok en de daarbij komende avondklokrellen die ervoor zorgde dat Nederland op zijn kop stond. Daarnaast heeft politiek Den Haag dit jaar veel stof doen opwaaien.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV