The Masked Singer: pittige Champagnefles met lage stem zingt Womanizer

The Masked Singer: pittige Champagnefles met lage stem zingt Womanizer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 31 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de Oud & Nieuw special van The Masked Singer kunnen we weer genieten van een gemaskerd bal vol karakters waarvan we de echte identiteit moeten achterhalen. Zo ook van de pittige Champagnefles met een behoorlijk lage stem...

<em>The Masked Singer</em>: pittige Champagnefles met lage stem zingt <em>Womanizer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 31 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de Oud & Nieuw special van The Masked Singer kunnen we weer genieten van een gemaskerd bal vol karakters waarvan we de echte identiteit moeten achterhalen. Zo ook van de pittige Champagnefles met een behoorlijk lage stem... Lage stemDe Champagnefles zingt het nummer Womanizer van Britney Spears, maar doet dat met een behoorlijk lage stem. Is het wel een vrouw? Fred van Leer wordt genoemd en ook Raven van Dorst wordt voor Carlo op tafel gegooid. The Masked Singer is op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: pittige Champagnefles met lage stem zingt Womanizer

Lage stem
De Champagnefles zingt het nummer Womanizer van Britney Spears, maar doet dat met een behoorlijk lage stem. Is het wel een vrouw? Fred van Leer wordt genoemd en ook Raven van Dorst wordt voor Carlo op tafel gegooid.

The Masked Singer is op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV