Video: legobeeld André Hazes ontvoerd door Friese oudejaarsvereniging

Video: legobeeld André Hazes ontvoerd door Friese oudejaarsvereniging

Paniek in de tent toen bleek dat het legobeeld van André Hazes niet meer op zijn plek stond in Amsterdam. Hij was ontvoerd, maar door wie? Daar is nu een antwoord op gekomen, het heeft alles te maken met een stunt van een Friese vereniging.

Video: legobeeld <em>André Hazes</em> ontvoerd door Friese <em>oudejaarsvereniging</em> Paniek in de tent toen bleek dat het legobeeld van André Hazes niet meer op zijn plek stond in Amsterdam. Hij was ontvoerd, maar door wie? Daar is nu een antwoord op gekomen, het heeft alles te maken met een stunt van een Friese vereniging. StuntHet beeld staat in het Friese Oldeberkoop. Hij was namelijk gestolen door een oudejaarsvereniging. Ieder jaar tijdens de jaarwisseling bedenken zij een stunt om aandacht te vragen voor de situatie rondom corona. Toch is er ook goed nieuws: "Volgende week brengen we hem terug", aldus de organisator van de stunt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: 'André Hazes heeft zwak voor heel veel dames' Bekijk deze video » Shownieuws: zo reageren Sarah van Soelen en Monique Westenberg op vlam André Hazes Bekijk deze video » Juicy: Yvonne Coldeweijer heeft baan dankzij Marco Borsato & André Hazes Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stunt
Het beeld staat in het Friese Oldeberkoop. Hij was namelijk gestolen door een oudejaarsvereniging. Ieder jaar tijdens de jaarwisseling bedenken zij een stunt om aandacht te vragen voor de situatie rondom corona. Toch is er ook goed nieuws: "Volgende week brengen we hem terug", aldus de organisator van de stunt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV