Video: in GTST is het niet voor iedereen een gelukkig nieuwjaar

Video: in GTST is het niet voor iedereen een gelukkig nieuwjaar

Video: in <em>GTST</em> is het niet voor iedereen een gelukkig nieuwjaar Spanning en sensatie in een nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-week. Niet voor iedereen begint het nieuwe jaar goed. Je ziet het in bovenstaande vooruitblik, maar vooral in de nieuwe afleveringen van komende week. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hartverwarmend: Bartho Braat voor even terug in GTST als Sinterklaas (video) Bekijk deze video » Volgende week in Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo verzint een listig plan (video) Bekijk deze video » Deze week in GTST: Saskia is eindelijk eerlijk en Pieter wil geen operatie (video) Bekijk deze video »
Serie :
Video: in GTST is het niet voor iedereen een gelukkig nieuwjaar

Spanning en sensatie in een nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-week. Niet voor iedereen begint het nieuwe jaar goed. Je ziet het in bovenstaande vooruitblik, maar vooral in de nieuwe afleveringen van komende week.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: in GTST is het niet voor iedereen een gelukkig nieuwjaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV