Better than Ever gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Better than Ever gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Better than Ever gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Rochelle Perts betovert iedereen in nieuw programma Better Than Ever: "Ongekend" Bekijk deze video » Better Than Ever gemist? Men2B-zanger Ehsan Naseri blaast iedereen omver Bekijk deze video » Better Than Ever gemist? Alice krijgt van optreden energie: "Net als seks" Bekijk deze video » In het nieuwe muziekprogramma ‘Better Than Ever’ krijgen oud-deelnemers van talentenjachten de kans om te laten zien wat er van ze geworden is. De winnaars van elke aflevering gaan naar de finale. Elke zaterdag om 21.45 uur op RTL 4. X-FactorElke week ontvangt Martijn Krabbé zeven opvallende oud-deelnemers van bijvoorbeeld Idols, Starmaker, X-Factor en The Voice of Holland. Ze vertellen over hun bijzondere ervaringen tijdens en na de talentshows en waar ze nu staan. SamenBegeleid door Waylon en zonder jury, coaches en publiek leren zij elkaar opnieuw kennen en spelen ze het optreden van hun leven. Samen bepalen ze wie tegenwoordig Better Than Ever is en doorgaat naar de finale. FinaleIn de finale op 5 februari strijden de vijf winnaars van voorgaande afleveringen, samen met één of twee kandidaten met een wildcard van Waylon op zak, tegen elkaar om de hoofdprijs van 25.000 euro muziekgeld om hun droom alsnog waar te maken. Bekijk de promo Better Than Ever over oud-deelnemers van talentenshows Bekijk deze video »
Uitzending :
Better than Ever gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe muziekprogramma ‘Better Than Ever’ krijgen oud-deelnemers van talentenjachten de kans om te laten zien wat er van ze geworden is. De winnaars van elke aflevering gaan naar de finale. Elke zaterdag om 21.45 uur op RTL 4.

X-Factor
Elke week ontvangt Martijn Krabbé zeven opvallende oud-deelnemers van bijvoorbeeld Idols, Starmaker, X-Factor en The Voice of Holland. Ze vertellen over hun bijzondere ervaringen tijdens en na de talentshows en waar ze nu staan.

Samen
Begeleid door Waylon en zonder jury, coaches en publiek leren zij elkaar opnieuw kennen en spelen ze het optreden van hun leven. Samen bepalen ze wie tegenwoordig Better Than Ever is en doorgaat naar de finale.

Finale
In de finale op 5 februari strijden de vijf winnaars van voorgaande afleveringen, samen met één of twee kandidaten met een wildcard van Waylon op zak, tegen elkaar om de hoofdprijs van 25.000 euro muziekgeld om hun droom alsnog waar te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Better Than Ever

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV