SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2022 (video)

SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2022 (video)

Op zaterdag 1 januari 2022 ging het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start. Na een spannende eerste aflevering viel het doek voor een van de kandidaten. Hieronder lees je wie dat is.

Lees verder onder de video.

SPOILER: dit is de eerste afvaller van <em>Wie is de Mol?</em> 2022 (video) Op zaterdag 1 januari 2022 ging het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start. Na een spannende eerste aflevering viel het doek voor een van de kandidaten. Hieronder lees je wie dat is. Lees verder onder de video. VrijstellingIn de eerste aflevering konden er al direct jokers en vrijstellingen worden verdiend. De vrijstellingen werden eind augustus door het Nederlandse publiek verdeeld middels een livestream. Alle kandidaten moesten een pleidooi houden waarom zij niet de Mol zouden zijn. De minst verdachte kandidaat kreeg een vrijstelling en mocht een andere kandidaat meenemen naar de volgende aflevering. Glen Faria werd het minst verdacht en nam Everon Jackson Hooi mee. Voor Suzanne Klemann viel helaas het doek. Ze kreeg een rood scherm. Hierboven zie je haar pleidooi. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 1 januari iedere zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arno Kantelberg is terug van opnames WIDM: ''Ben bang om me te verspreken'' Bekijk deze video » Wie Is De Mol? 2022: bekijk de video van prachtige locatie Albanië, met hints? Bekijk deze video » Bekijk de promo van Wie is de Mol? seizoen 22: vanaf zaterdag te zien bij NPO 1 Bekijk deze video » Nieuwe beelden Wie is de Mol? in RTL Boulevard: "Spanning en twijfel" (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2022 (video)

Vrijstelling
In de eerste aflevering konden er al direct jokers en vrijstellingen worden verdiend. De vrijstellingen werden eind augustus door het Nederlandse publiek verdeeld middels een livestream. Alle kandidaten moesten een pleidooi houden waarom zij niet de Mol zouden zijn. De minst verdachte kandidaat kreeg een vrijstelling en mocht een andere kandidaat meenemen naar de volgende aflevering. Glen Faria werd het minst verdacht en nam Everon Jackson Hooi mee. Voor Suzanne Klemann viel helaas het doek. Ze kreeg een rood scherm. Hierboven zie je haar pleidooi.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 1 januari iedere zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV