Zien: historische onthulling The Masked Singer zorgt voor tranen bij Loretta Schrijver

Zien: historische onthulling The Masked Singer zorgt voor tranen bij Loretta Schrijver

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van zaterdag 1 januari. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Voor fans van The Masked Singer gaat de Oud & Nieuw-special van het populaire programma de boeken in als een historische editie waarin de grote droom van Loretta Schrijver ein-de-lijk uitkwam. Bekijk de beelden van de ontmaskering van de Klok hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: historische onthulling <em>The Masked Singer</em> zorgt voor tranen bij Loretta Schrijver Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van zaterdag 1 januari. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Voor fans van The Masked Singer gaat de Oud & Nieuw-special van het populaire programma de boeken in als een historische editie waarin de grote droom van Loretta Schrijver ein-de-lijk uitkwam. Bekijk de beelden van de ontmaskering van de Klok hieronder. Lees verder onder de video. KlokIn het pak van de klok zit niemand minder dan Quinty Trustfull. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van Loretta Schrijver in vervulling. Op 1 januari hebben we al een goede kanshebber voor het tv-moment van het jaar te pakken. Bekijk de ontroerende beelden hierboven. The Masked Singer was op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending SPOILER: de Kerstboom wint The Masked Singer en ontmaskert zichzelf (video) Bekijk deze video » Zien: totale verbazing in The Masked Singer tijdens onthulling Sneeuwpop (video) Bekijk deze video » Video: ontmaskering Oliebol in Oud & Nieuw-special The Masked Singer Bekijk deze video » Zien: Trijntje Oosterhuis over deelname aan The Masked Singer: "Moeilijkste geheim" Bekijk deze video » Bekijk de reactie van Trijntje Oosterhuis' gezin op The Masked Singer-onthulling Bekijk deze video » The Masked Singer - Oud & Nieuw: bekijk het spetterende openingsoptreden (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: historische onthulling The Masked Singer zorgt voor tranen bij Loretta Schrijver

Klok
In het pak van de klok zit niemand minder dan Quinty Trustfull. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van Loretta Schrijver in vervulling. Op 1 januari hebben we al een goede kanshebber voor het tv-moment van het jaar te pakken. Bekijk de ontroerende beelden hierboven.

The Masked Singer was op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: historische onthulling The Masked Singer zorgt voor tranen bij Loretta Schrijver of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV