Video: Haaksbergen diep geraakt door oudejaarsdrama: "1 minuut stilte gehouden"

Video: Haaksbergen diep geraakt door oudejaarsdrama: "1 minuut stilte gehouden"

Vrijdag 31 december hoorde Nederland het verschrikkelijke nieuws uit Haaksbergen. Bij een vuurwerkincident is een 12-jarige jongen om het leven gekomen. Een andere jongen is door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht en één persoon is aanhouden, melde de politie. De bewoners van het dorp zijn nog steeds in shock en spreken met Hart van Nederland. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Haaksbergen</em> diep geraakt door oudejaarsdrama: &quot;1 minuut stilte gehouden&quot; Vrijdag 31 december hoorde Nederland het verschrikkelijke nieuws uit Haaksbergen. Bij een vuurwerkincident is een 12-jarige jongen om het leven gekomen. Een andere jongen is door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht en één persoon is aanhouden, melde de politie. De bewoners van het dorp zijn nog steeds in shock en spreken met Hart van Nederland. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Minuut stilteDe bewoners in Haaksbergen zijn diep geraakt door dit oudejaarsdrama: "We hebben om 00:00 uur een minuut stilte gehouden", zegt een man. De burgermeester van Haaksbergen is ook aan het woord: "Ik weet niet wat er gebeurd is. Er wordt door politie grondig onderzoek gedaan." Volgens omstanders en de politiewoordvoerder hadden de kinderen geen schuld aan het incident. De kinderen waren omstanders terwijl een andere man een klaphamer gebruikte. Dit apparaat wordt gebruikt om bijvoorbeeld magnesiumpoeder te laten ontploffen, bij die klap zou het jonge slachtoffer om het leven zijn gekomen. Bekijk de HvN-video over dit oudejaarsdrama in Haaksbergen hierboven. Bekijk ook Dramatische beelden: 12-jarige jongen overleden bij vuurwerkincident in Haaksbergen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Minuut stilte
De bewoners in Haaksbergen zijn diep geraakt door dit oudejaarsdrama: "We hebben om 00:00 uur een minuut stilte gehouden", zegt een man. De burgermeester van Haaksbergen is ook aan het woord: "Ik weet niet wat er gebeurd is. Er wordt door politie grondig onderzoek gedaan." Volgens omstanders en de politiewoordvoerder hadden de kinderen geen schuld aan het incident. De kinderen waren omstanders terwijl een andere man een klaphamer gebruikte. Dit apparaat wordt gebruikt om bijvoorbeeld magnesiumpoeder te laten ontploffen, bij die klap zou het jonge slachtoffer om het leven zijn gekomen.

Bekijk de HvN-video over dit oudejaarsdrama in Haaksbergen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV