Zien: Trijntje Oosterhuis over deelname aan The Masked Singer: "Moeilijkste geheim"

Zien: Trijntje Oosterhuis over deelname aan The Masked Singer: "Moeilijkste geheim"

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van zaterdag 1 januari. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag 1 januari zagen we de Oud & Nieuw special van The Masked Singer. De juryleden waren ervan overtuigd dat Glennis Grace in de sneeuwpop zat, maar het was Trijntje Oosterhuis! De zangeres vond het geweldig om mee te mogen doen, dit schrijft ze op haar Instagrampagina.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Trijntje Oosterhuis</em> over deelname aan <em>The Masked Singer</em>: &quot;Moeilijkste geheim&quot; Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van zaterdag 1 januari. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag 1 januari zagen we de Oud & Nieuw special van The Masked Singer. De juryleden waren ervan overtuigd dat Glennis Grace in de sneeuwpop zat, maar het was Trijntje Oosterhuis! De zangeres vond het geweldig om mee te mogen doen, dit schrijft ze op haar Instagrampagina. Lees verder onder de video. "Moeilijkste geheim"Gerard Joling leek direct te weten dat het Glennis was, maar nee. Hij en zijn collega's zaten fout: "Hahah OMG lieve mensen!! Die was echt het moeilijkste geheim te bewaren ooit!! Maar niemand echt niemand wist er van!", schrijft Trijntje op Instagram. Haar man en kinderen kunnen het ook niet geloven: "Alvin Lewis in totale shock. Mijn kinderen kunnen het nog steeds niet geloven. Zo genoten van dit hysterische programma wat werkelijk helemaal nergens over gaat, maar oh zoo hilarisch om aan mee t mogen doen. Hulde aan mijn andere collega’s en Nick Schilder gefeliciteerd", schrijft Trijntje verder. Bekijk hierboven een fragment van deze avond. The Masked Singer was op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook SPOILER: de Kerstboom wint The Masked Singer en ontmaskert zichzelf (video) Bekijk deze video » Zien: totale verbazing in The Masked Singer tijdens onthulling Sneeuwpop (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Trijntje Oosterhuis over deelname aan The Masked Singer: "Moeilijkste geheim"

"Moeilijkste geheim"
Gerard Joling leek direct te weten dat het Glennis was, maar nee. Hij en zijn collega's zaten fout: "Hahah OMG lieve mensen!! Die was echt het moeilijkste geheim te bewaren ooit!! Maar niemand echt niemand wist er van!", schrijft Trijntje op Instagram. Haar man en kinderen kunnen het ook niet geloven: "Alvin Lewis in totale shock. Mijn kinderen kunnen het nog steeds niet geloven. Zo genoten van dit hysterische programma wat werkelijk helemaal nergens over gaat, maar oh zoo hilarisch om aan mee t mogen doen. Hulde aan mijn andere collega’s en Nick Schilder gefeliciteerd", schrijft Trijntje verder. Bekijk hierboven een fragment van deze avond.

The Masked Singer was op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Trijntje Oosterhuis over deelname aan The Masked Singer: "Moeilijkste geheim" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV