Lago di Beau: Bezwete en boze Beau van Erven Dorens gaat de producer wurgen

Lago di Beau: Bezwete en boze Beau van Erven Dorens gaat de producer wurgen

In het nieuwe praatprogramma Lago di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens elke week twee gasten aan het Comomeer in Noord-Italië. In de eerste aflevering, die vanavond te zien is, zullen Nick Schilder en Miljuschka Witzenhausen hun levensverhaal vertellen. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Lago di Beau</em>: Bezwete en boze <em>Beau van Erven Dorens</em> gaat de producer wurgen In het nieuwe praatprogramma Lago di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens elke week twee gasten aan het Comomeer in Noord-Italië. In de eerste aflevering, die vanavond te zien is, zullen Nick Schilder en Miljuschka Witzenhausen hun levensverhaal vertellen. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. Diepblauw waterBeau neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. Hij leert zijn gasten van een hele andere kant kennen. Beau en Nick zijn aan het mountainbiken, maar eerst moeten zij steile bergen beklimmen: "Herinner mij eraan, dat ik de producer ga wurgen", zegt Beau tegen de zanger. Miljuschka kookt voor de mannen. Lago di Beau is vanaf 2 januari elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk via Videoland. Bekijk ook SPOILER: de Kerstboom wint The Masked Singer en ontmaskert zichzelf (video) Bekijk deze video » Zien: Trijntje Oosterhuis over deelname aan The Masked Singer: "Moeilijkste geheim" Bekijk deze video » Bekijk de reactie van Trijntje Oosterhuis' gezin op The Masked Singer-onthulling Bekijk deze video »

Diepblauw water
Beau neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. Hij leert zijn gasten van een hele andere kant kennen. Beau en Nick zijn aan het mountainbiken, maar eerst moeten zij steile bergen beklimmen: "Herinner mij eraan, dat ik de producer ga wurgen", zegt Beau tegen de zanger. Miljuschka kookt voor de mannen.

Lago di Beau is vanaf 2 januari elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk via Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lago di Beau: Bezwete en boze Beau van Erven Dorens gaat de producer wurgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV