Bekijk de promo van Lago di Beau met Nick Schilder & Miljuschka Witzenhausen

Bekijk de promo van Lago di Beau met Nick Schilder & Miljuschka Witzenhausen

In het nieuwe praatprogramma Lago di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens elke zondag twee gasten aan het Comomeer in Noord-Italië. In de eerste aflevering, die zondag 2 januari te zien is, zullen Nick Schilder en Miljuschka Witzenhausen hun levensverhaal vertellen. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>Lago di Beau</em> met <em>Nick Schilder &amp; Miljuschka Witzenhausen</em> In het nieuwe praatprogramma Lago di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens elke zondag twee gasten aan het Comomeer in Noord-Italië. In de eerste aflevering, die zondag 2 januari te zien is, zullen Nick Schilder en Miljuschka Witzenhausen hun levensverhaal vertellen. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. Producer wurgenBeau neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. Hij leert zijn gasten van een hele andere kant kennen. Beau en Nick zijn mountainbiken, maar eerst moeten zij steile bergen beklimmen: "Herinner mij eraan, dat ik de producer ga wurgen", zegt Beau tegen de zanger. Miljuschka kookt voor de heren. Lago di Beau is vanaf 2 januari elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland. Bekijk ook Bekijk de promo: nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf zaterdag 8 januari op de buis Bekijk deze video » Lago di Beau: Bezwete en boze Beau van Erven Dorens gaat de producer wurgen Bekijk deze video »

Producer wurgen
Beau neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. Hij leert zijn gasten van een hele andere kant kennen. Beau en Nick zijn mountainbiken, maar eerst moeten zij steile bergen beklimmen: "Herinner mij eraan, dat ik de producer ga wurgen", zegt Beau tegen de zanger. Miljuschka kookt voor de heren.

Lago di Beau is vanaf 2 januari elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van Lago di Beau met Nick Schilder & Miljuschka Witzenhausen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV