Promo: De Gevaarlijkste Wegen met Pia Douwes & André Dongelmans

Promo: De Gevaarlijkste Wegen met Pia Douwes & André Dongelmans

Diep in het oosten van Europa, ten noorden van de Zwarte Zee ligt Oekraïne. Het land dat kampt met politieke onrust aan de oostgrens wordt in het programma De Gevaarlijkste Wegen bezocht door musicaldiva Pia Douwes en door acteur André Dongelmans.

Avontuur
Pia en André gaan op avontuur in het uiterste westen van Oekraïne, in het moeilijk te bereiken Karpatengebied Hutsulia. Pia en André ervaren de geïsoleerde ligging van dit gebied, waar de tradities beleefd worden zoals eeuwen terug. En de staat van de wegen? Die vergemakkelijkt de bereikbaarheid bepaald niet.

De Gevaarlijkste Wegen is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De gevaarlijkste wegen terugkijken bij Gids.tv.

Promo: <em>De Gevaarlijkste Wegen</em> met <em>Pia Douwes</em> &amp; <em>André Dongelmans</em> Diep in het oosten van Europa, ten noorden van de Zwarte Zee ligt Oekraïne. Het land dat kampt met politieke onrust aan de oostgrens wordt in het programma De Gevaarlijkste Wegen bezocht door musicaldiva Pia Douwes en door acteur André Dongelmans. AvontuurPia en André gaan op avontuur in het uiterste westen van Oekraïne, in het moeilijk te bereiken Karpatengebied Hutsulia. Pia en André ervaren de geïsoleerde ligging van dit gebied, waar de tradities beleefd worden zoals eeuwen terug. En de staat van de wegen? Die vergemakkelijkt de bereikbaarheid bepaald niet. De Gevaarlijkste Wegen is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De gevaarlijkste wegen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Gevaarlijkste Wegen: rapper Sjaak wordt helemaal ‘para’ hoog in de bergen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Promo: De Gevaarlijkste Wegen met Pia Douwes & André Dongelmans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV