Nick Schilder in Lago di Beau: "Ik kan dingen niet goed half doen"

Nick Schilder in Lago di Beau: "Ik kan dingen niet goed half doen"

Een openhartige Nick Schilder vertelde aan Beau van Erven Dorens een nogal brede interesse te hebben, een eigenschap die de zanger soms ook parten speelt: "Het is een vloek en een zegen, dus als ik iets interessant vind dan ga ik all the way en dat is ook een valkuil. Ik kan dingen niet goed half doen." Bekijk het fragment van Lago di Beau hieronder.

Nick Schilder in <em>Lago di Beau</em>: &quot;Ik kan dingen niet goed half doen&quot; Een openhartige Nick Schilder vertelde aan Beau van Erven Dorens een nogal brede interesse te hebben, een eigenschap die de zanger soms ook parten speelt: "Het is een vloek en een zegen, dus als ik iets interessant vind dan ga ik all the way en dat is ook een valkuil. Ik kan dingen niet goed half doen." Bekijk het fragment van Lago di Beau hieronder. Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland. Alle fragmenten uit deze uitzending Lago di Beau: Bezwete en boze Beau van Erven Dorens gaat de producer wurgen Bekijk deze video » Bekijk de promo van Lago di Beau met Nick Schilder & Miljuschka Witzenhausen Bekijk deze video » Miljuschka in programma Lago di Beau: "Moeite te blijven staan" (video) Bekijk deze video » Lago di Beau: Nick Schilder emotioneert Beau met Jacques Brel-nummer Bekijk deze video » Lago di Beau: boottocht met Miljuschka en Nick loopt uit de hand door noodweer Bekijk deze video »
TV :
Nick Schilder in Lago di Beau: "Ik kan dingen niet goed half doen"

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nick Schilder in Lago di Beau: "Ik kan dingen niet goed half doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV