Museumplein-rellen: politiehond neemt demonstrant te grazen (video)

Museumplein-rellen: politiehond neemt demonstrant te grazen (video)

Tijdens de, door de politie en gemeente verboden, coronademonstratie op en rondom het Amsterdamse Museumplein van zondagmiddag waren er de nodige relschoppers die zich niet aan de regels wensten te houden. Ze werden dan ook hardhandig aangepakt, zoals te zien is op onderstaande beelden. Ook een kordate politiehond werd daarbij ingezet.

<em>Museumplein-rellen</em>: politiehond neemt demonstrant te grazen (video) Tijdens de, door de politie en gemeente verboden, coronademonstratie op en rondom het Amsterdamse Museumplein van zondagmiddag waren er de nodige relschoppers die zich niet aan de regels wensten te houden. Ze werden dan ook hardhandig aangepakt, zoals te zien is op onderstaande beelden. Ook een kordate politiehond werd daarbij ingezet. Bekijk ook Video: anti-coronademonstranten lopen als stoet door Amsterdam, onrust in binnenstad Bekijk deze video » Video: politie grijpt in bij verboden demonstratie Museumplein Bekijk deze video » Video: OMT-lid Karoly Illy wil scholen op 10 januari weer openen Bekijk deze video »
Nieuws :
Museumplein-rellen: politiehond neemt demonstrant te grazen (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Museumplein-rellen: politiehond neemt demonstrant te grazen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV