RTL Boulevard over dreiging Royce de Vries: "Je kunt als advocaat niet je werk doen"

RTL Boulevard over dreiging Royce de Vries: "Je kunt als advocaat niet je werk doen"

Het leven van Royce de Vries loopt mogelijk ernstig gevaar. Dat heeft de zoon van Peter R. de Vries te horen gekregen van de politie, meldde het Parool vandaag.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> over dreiging <em>Royce de Vries</em>: &quot;Je kunt als advocaat niet je werk doen&quot; Het leven van Royce de Vries loopt mogelijk ernstig gevaar. Dat heeft de zoon van Peter R. de Vries te horen gekregen van de politie, meldde het Parool vandaag. Lees verder onder de video. Nabil B.De reden van de dreiging zou kunnen zijn dat de zoon van de vermoorde misdaadverslaggever de zussen van kroongetuige Nabil B. als advocaat bijstond in een procedure tegen de staat. Ook al is hij daar meteen na de aanslag op zijn vader mee gestopt. Clarice Stenger sprak erover in RTL Boulevard: "Advocaten kunnen hun werk niet eens meer doen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard over dreiging Royce de Vries: "Je kunt als advocaat niet je werk doen"

Nabil B.
De reden van de dreiging zou kunnen zijn dat de zoon van de vermoorde misdaadverslaggever de zussen van kroongetuige Nabil B. als advocaat bijstond in een procedure tegen de staat. Ook al is hij daar meteen na de aanslag op zijn vader mee gestopt. Clarice Stenger sprak erover in RTL Boulevard: "Advocaten kunnen hun werk niet eens meer doen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV